Vrijdag de 2de Hummelose Darts Ranking

Komende vrijdag de tweede van in totaal 15 ranking toernooien met op de finaledag een te verdelen prijzenpot van € 850,00 (*) Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan aan deze ranking meedoen.

Twee dagen ‘Eten wat de pot schaft’

Jawel u leest het goed deze week twee dagen achter elkaar een ‘Eten wat de pot schaft’ avond. Dit om onze gasten niet teleur te stellen. Het is gebleken dat zodra er schnitzels  op het menu staan ons café overvol zit en we mensen moeten teleurstellen omdat we geen plek meer voor ze hebben.

Woensdag serveren we een heerlijke maaltijd met kip kerrie

Voor komende woensdag 11 oktober hebben we weer een lekkere maaltijd voor u samen gesteld. Die dag serveren wij tijdens ‘Eten wat de pot schaft’ lekkere kip kerrie met rijst en doperwten

Heb jij je al ingeschreven voor de eerste Hummelose Darts Ranking?

Komende vrijdag de eerste van in totaal 15 ranking toernooien met op de finaledag een te verdelen prijzenpot van € 850,00 (*)  Iedereen vanaf 16 jaar en ouder kan aan deze ranking meedoen.

U mag kiezen uit twee varianten

Woensdag 4 oktober serveren wij tijdens ‘Eten wat de pot schaft’ een overheerlijke huisgemaakte bruine bonensoep. Een heerlijke maaltijd in twee varianten, de bekende Hollandse bruine bonen soep of een pittige variant.  

Kluiven is komende woensdag toegestaan

Woensdag 27 september mag er tijdens ‘Eten wat de pot schaft’ avond best met de vingers gegeten worden. Er komen namelijk drumsticks op tafel met lekkere pommes Parisiennes appel compote en sla met vanzelfsprekende weer een lekker toetje na.