We gaan weer een keer op de Oosterse toer

Dit keer gaan we met  FF naar Steef  ‘Eten wat de pot schaft maar weer eens op de Oosterse toer. Komende woensdag 23 augustus komt er huisgemaakte nasi op tafel en die maken we compleet met kroepoek, gebakken uitjes, augurken etc.

Echte ‘Bourgondiërs’ mogen dit niet missen

Iedere woensdag bij FF naar Steef  ‘Eten wat de pot schaft’. Voor een betaalbare prijs gezellig en lekker mee eten bij ons in het café en deze woensdag een echte ‘Bourgondische maaltijd;  Stoofvlees met frites en sla. En vanzelfsprekend weer een lekker toetje na.

Met FF naar Steef naar de Margriet Winter Fair

We gaan er weer een gezellig dagje tussen uit, en u kunt mee als u dat wil. Op woensdag 22 november vertrekt er dan vanaf FF naar Steef een bus naar ’s Hertogenbosch. Doel van deze rit is een bezoek aan de Margriet Winter Fair, dé plek om met je vriendinnen, moeder, zus of collega in de stemming te komen voor de mooiste decembermaand ooit!

Een stamppotje om de vingers bij af te likken

Liefhebbers van de oud Hollandse keuken vallen komende woensdag 9 augustus, bij ‘Eten wat de pot schaft’, met de neus in de boter. Op het menu staat Stimp Stamp, een kostelijk stamppot gerecht van gekookte aardappelen en rauwe andijvie. Daarbij een gehaktbal en jus stukjes perzik en apart geserveerd geraspte kaas. 

Noteer de nieuwe Pub Quiz data vast in uw agenda

In het najaar starten we weer met de oergezellige PUB Quiz avonden. Voor wie dit fenomeen nog niet kent: bij een PUB Quiz gaan een aantal teams de sportieve strijd aan om het beste pub quiz team van de avond te worden. Acht ronden van 10 vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen of muziekfragmenten komen op zo een  avond aan bod.

Gezellig voetbal weekend bij FF naar Steef

De Johan Cruijff schaal en de finale van het EK voetbal voor vrouwen zijn de hoofdschotels voor dit weekeinde. Vandaag spelen Feijenoord en Vitesse in Rotterdam om 18:00 uur  om de Johan Cruijff schaal met Feijenoord en Vitesse en morgen , zondag 6 augustus spelen het Nederlands dames voetbal team de finale van het Europees Kampioenschap voor vrouwen.